© 2021 AquaDirect


Modellen

Aqua Basic

Aqua Basic waterbed

Bij dit waterbed zit de tijk er omheen geritst. Doordat de tijk erg elastisch is, kan je goed wegzakken in het geheel. Dit is gunstig voor de ondersteuning.

Omdat er twee ritsen aan zitten, is het gemakkelijk te openen om het bed bijvoorbeeld schoon te maken of te ontluchten. Met één van de ritsen kun je ook de hele tijk eraf halen om het te luchten of te wassen.


Aqua Split

Aqua Split waterbed

Bij de Aqua Split zijn de schuimranden aan de zijkanten in tweeën gesplitst. De elastische badstof tijk wordt ook geritst, maar uw beddengoed kan nu veel makkelijker tussen de twee schuimdelen in gestopt worden. Ook is dit model veel beter geschikt om in een ledikant te plaatsen of om er een houten softside omranding omheen te plaatsen (zie hoofdstuk 'Meubelen' bij 'Keuzemogelijkheden').

De Aqua Split kan ook zonder ledikant geplaatst worden. Dan wordt er om de onderste schuimrand een kleurrand geplaatst voor sier. De kleurrand is in verschillende kleuren Skay (kunstleer) te krijgen; zwart, crème, bruin en donker blauw. Maar ook hebben we een aantal andere stoffen en kleuren.

Hieronder vind u de afbeeldingen van de verschillende stoffen;

  • A: 'Oscar'; Skay (kunstleer), in 5 kleuren
  • B: 'Aygo'; een zachte, hobbelige dunne stof, in 5 kleuren
  • C: 'Patek'; een stevige, grove, gemêleerde stof, in 3 kleuren
[De kleuren op uw beeldscherm kunnen enigszins afwijken van de werkelijke kleur]

A: Stof Oscar
Stof: Oscar
B: Stof Aygo
Stof: Aygo
C: Stof Patek
Stof: Patek

Waarom
AquaDirect?

Voordelig en gemakkelijk

Snel een goed produkt in huis

Goede informatie

30 jaar waterbed ervaring

Gewoon waar voor uw geld!