© 2021 AquaDirect


Het vullen van het bed

De hardheid wordt bepaald door de hoeveelheid water. Hoe meer water in de matras, hoe harder het bed wordt. Dit is gewoon zelf aan te passen.

Door middel van een kort stukje tuinslang (ongeveer 1 meter) en een emmer kan er makkelijk water uit geheveld worden. Zo kun je goed in de gaten houden hoeveel eruit gaat. Als er te weinig water in zit, is dit makkelijk bij te vullen met een gieter of een frisdrank fles. Houd ook hierbij in de gaten hoeveel erin gaat, zodat het experimenteren goed gaat.

De hardheid is zowel smaak- als gewichtsgebonden. Dus heel persoonlijk.

Het is veel moeilijker om een mono-matras juist te vullen voor het gewicht van twee personen. Vooral als die personen ook nog eens een gewichtsverschil hebben. U moet zich voorstellen dat de zwaardere persoon verder zal wegzakken, waardoor de lichtere wat meer omhoog geduwd wordt.

Wat wij ook meestal aanraden in zo'n geval, is om een duo-systeem matras te nemen.
Andere voordelen van een duo-matras zijn bijvoorbeeld dat ieder een eigen verwarming heeft en dus naar eigen smaak de temperatuur kan instellen. Ook merkt men het bijna niet als de partner zich omdraait. Bij een duo-systeem is het ook mogelijk om ieder een andere stabilisatie te kiezen.

Kortom, bij een duo-systeem watermatras kunnen beide personen onafhankelijk het slaapcomfort optimaliseren!

Waarom
AquaDirect?

Voordelig en gemakkelijk

Snel een goed produkt in huis

Goede informatie

30 jaar waterbed ervaring

Gewoon waar voor uw geld!