© 2021 AquaDirect


Garantie voorwaarden

Als u het bed door ons laat plaatsen, heeft u 5 jaar gratis garantie op lekkage op de naden van de matras. Plaatst u het zelf bij bezorgen of afhalen, dan heeft u hier 3 jaar garantie op. U betaalt alleen de voorrijdkosten als we een garantie geval komen oplossen. Op het verschuiven van de stabilisatie matten zit 1 jaar garantie en op de verwarming zit 2 jaar. De voorrijkosten zijn ongeveer € 75,-, maar dit kan afwijken. Neem als u problemen heeft altijd eerst contact met ons op, voordat u iets gaat doen.

De garantie is alleen geldig voor de eerste koper van het Aqua Direct waterbed/matras en alleen als u de aankoopfactuur kunt laten zien.

De garantie vervalt, indien het na inspectie door de leverancier, verwaarloosd of foutief behandeld is, ondeskundig geïnstalleerd of op enigerlei andere wijze in tegenspraak is met de installatievoorschriften van de leverancier.

Behoudens de algemeenheid van het voorafgaande, vervalt de garantie ook indien beschadigingen of gebreken aan het Aqua Direct waterbed/matras volgend de mening van de leverancier, op de volgende omstandigheden betrekking heeft:

  1. Het matras vertoont andere beschadigingen dan aan de lasnaad.

  2. Het matras werd in tegenstelling tot de installatievoorschriften geïnstalleerd in een niet passend ledikant of geïnstalleerd zonder veiligheidsvoering.

  3. Het matras werd tot over de bovenkant van de veiligheidsvoering gevuld.

  4. Het matras werd zonder onderlegger (tijk of veiligheidsvoering) gebruikt.

  5. Beschadigingen of gebreken veroorzaakt door vuur, insnijdingen, barsten of ander perforaties veroorzaakt door mechanische, chemische of ander middelen respectievelijk inwerkingen.

  6. Het matras werd gebruikt met de waterverwarmingen en thermostaten, veiligheidsvoeringen, ledikanten en plinten die niet aan de vormen van de plaatselijke overheid voldeden.

  7. Het waterbed moet onderhouden zijn volgens de bijgeleverde onderhoudsvoorschriften.
Waarom
AquaDirect?

Voordelig en gemakkelijk

Snel een goed produkt in huis

Goede informatie

30 jaar waterbed ervaring

Gewoon waar voor uw geld!